Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Accountmanager midden- en west Nederland

Plaatsingsdatum 30-11-2017 Functiecategorie Commercieel - Account Managemen...
Standplaats - Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris -
Heb jij een passie voor innovatie en techniek? En heb jij een ondernemende- en commerciële instelling die verkoopresultaten boekt vanuit mensgerichtheid? Solliciteer dan op onze vacature! Voor de regio midden- en west Nederland zoeken wij een accountmanager.

Als accountmanager vertegenwoordig je Hecla Professional op het gebied van verkoop en service. Door jouw commerciële inzicht creëer je salesmogelijkheden en ben je in staat bestaande relaties duurzaam uit te bouwen en te versterken. Samen met jouw sales collega’s speel je een cruciale rol in het ontwikkelen van nieuwe business en het waarborgen van verdere groei in onze markt!

Jouw taken en verantwoordelijkheden
Wij zijn op zoek naar een accountmanager die klanttevredenheid bovenaan het prioriteitenlijstje heeft staan. Je adviseert en enthousiasmeert onze relaties over de optimale inzet van audiovisuele oplossingen wat leidt tot duurzame klantrelaties en nieuwe business. Door je proactieve houding en nieuwsgierige geest signaleer je ontwikkelingen in de markt en ben je gericht op vernieuwing van strategie, producten en diensten. Je bent aanwezig op diverse beurzen, businessclubs en open dagen van Hecla Professional. Je verzorgt productdemonstraties op locatie of in ons experience center in Hengelo. Tot slot sluit je contracten met bestaande en nieuwe klanten op basis van excellente sales- en onderhandelingstechnieken en ben je verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling daarvan. In deze functie werk je nauw samen met de commercieel medewerkers binnendienst en de salesdirecteur.

Jouw profiel als accountmanager
Als jij wordt uitgedaagd door bovenstaande omschrijving dan maken we graag kennis met jou! Daarnaast voldoe je aan onderstaande functie-eisen:
  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding in de commerciële richting of een door werkervaring verkregen vergelijkbaar werk- en denkniveau;
  • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring als accountmanager bij voorkeur in de AV-branche;
  • Je hebt affiniteit met onze producten en een sterk zakelijk netwerk;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift (Duits is een pré)
  • Gelet op het Rayon ben je woonachtig in midden- of west Nederland. 
Wie zijn wij?
Werken bij Hecla Professional Audio en video Systems betekent werken in een team van gemotiveerde collega’s. De informele sfeer geeft je de gelegenheid om initiatieven te tonen en verantwoordelijkheid te nemen. Hecla Professional biedt de verkoop, installatie en service van betrouwbare, hoogwaardige audiovisuele oplossingen op zowel de publieke als zakelijke markt. Hecla heeft daarbij als visie, dat door IT en AV kennis te combineren, zij de veranderende wereld voorziet van geavanceerde audiovisuele oplossingen.

Solliciteren!
Spreekt dit alles je aan? Dan nodigen wij jou graag uit om te solliciteren naar de functie van ‘Accountmanager’. Voor vragen over deze vacature mag je contact opnemen met Martine Huitink, HR adviseur A.I. Je kunt haar bereiken via: 06-29558753
De vacature sluit op vrijdag 22 december.


Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Commercieel - Account Management
Branch(es) Techniek
Provincie(s) Nederland
Trefwoorden

Contactgegevens

Contactpersoon Martine Huitink

Vestigingsplaats

Solliciteer