Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: AV Technicus Realisatie & Support

Plaatsingsdatum 07-09-2018 Functiecategorie Techniek - Uitvoerend
Standplaats Hengelo Niveau Professional
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 32 - 40 Salaris -
‘AV Technicus | Realisatie & Support’

Heb jij kennis van techniek, gevoel voor klanten en affiniteit met de AV-branche? Reageer dan op onze vacature en kom het team van Hecla Professional versterken!

Als AV Technicus Realisatie & Support heb jij een belangrijke rol in ons technisch bedrijf en draag je bij aan de realisatie van hoogwaardige AV-oplossingen in binnen- en buitenland. Door middel van ideeën en vernieuwende techniek te combineren creëer je individuele klantoplossingen. Daarbij werk je met innovatieve A-merken.

Jouw taken en verantwoordelijkheden
Als ervaren en enthousiaste AV Technicus ben jij op locaties in binnen- en buitenland verantwoordelijk voor het installeren, bedienen en demonteren van hoogwaardige AV-apparatuur. Afhankelijk van onze projecten werk je zelfstandig of in teamverband. Daarbij ben je breed inzetbaar op het gebied van licht-, geluid- en video-installaties. Tijdens een installatie ben je het aanspreekpunt voor onze klant.

Jouw profiel
Wij bieden jou een uitdagende functie die een flinke portie verantwoordelijkheid en organisatievermogen vereist. Als jij wordt uitgedaagd door bovenstaande omschrijving dan maken we graag kennis met jou!

Daarnaast voldoe je aan onderstaande eisen:
• Je hebt een MBO-opleiding in een technische richting of een door werkervaring verkregen vergelijkbaar werk- en denkniveau;
• Je hebt minimaal 2-3 jaar relevante werkervaring als AV technicus;
• Je hebt affiniteit met onze AV producten en logistieke processen;
• Je werkt gestructureerd en hebt oog voor details;
• In het contact met klanten en leveranciers ben je doortastend en communicatief sterk;
• Je hebt een dienstverlenende instelling werkt aan een klantgerichte oplossing;
• Je hebt geen 9-5 mentaliteit;
• Goede beheersing van de Nederlandse taal, Engels is een pré.


Wie zijn wij?
Hecla staat voor kwaliteit. Werken bij Hecla Professional Audio en Video Systems betekent werken in een team van gemotiveerde collega’s. De informele sfeer geeft je de gelegenheid om initiatieven te tonen en verantwoordelijkheid te nemen. Hecla Professional biedt de verkoop, installatie en service van betrouwbare, hoogwaardige audiovisuele oplossingen op zowel de publieke als zakelijke markt. Hecla heeft daarbij als visie, dat door IT en AV kennis te combineren, zij de veranderende wereld voorziet van geavanceerde audiovisuele oplossingen.

Wat bieden wij
Je gaat werken aan uitdagende en innovatieve projecten, waarbij je de tijd en ruimte krijgt voor een optimaal eindresultaat. Individueel of in teamverband zorg je ervoor dat de klant altijd tevreden terugkijkt op zowel het eindresultaat, als de samenwerking. Hecla Professional biedt mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en te specialiseren door het volgen van interne opleidingen en trainingen.

Interesse?
Is deze functie iets voor jou? Reageer dan snel en stuur ons jouw sollicitatie. Voor vragen kan je contact opnemen met Ralf Arntzen (HR Adviseur) op 074-2480800.
De sluitingsdatum van deze vacature is 12 oktober 2018.

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Techniek - Uitvoerend
Branch(es) Techniek
Provincie(s) Overijssel
Trefwoorden AV technicus, elektrotechniek, monteur, installtie

Contactgegevens

Contactpersoon Ralf Arntzen

Vestigingsplaats

Solliciteer