Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: AV Technicus | Service Monteur

Plaatsingsdatum 20-11-2017 Functiecategorie Techniek - Uitvoerend
Standplaats Waddinxveen Niveau Professional
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris -
Houd jij van aanpakken, werk jij graag zelfstandig en zoek je het letterlijk graag hoger op? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor de regio midden- en west Nederland zoeken wij een AV Technicus/Service monteur.

Als servicemonteur binnen Hecla Professionals ben je, samen met je collega’s, verantwoordelijk voor het onderhoud, reparatie en service van onze AV-systemen met als specialisme LED. We verwachten dat veiligheid altijd jouw prioriteit heeft en continue streeft naar het leveren van resultaat. Daarnaast is het van belang dat je geen hoogtevrees hebt. Dit omdat onze apparatuur gemiddeld op 30 meter hoogte hangt!

Wie zijn wij?
Werken bij Hecla Professional Audio en video Systems betekent werken in een team van gemotiveerde collega’s. Hecla Professional biedt de verkoop, installatie en service van betrouwbare, hoogwaardige audiovisuele oplossingen op zowel de publieke als zakelijke markt. Hecla heeft daarbij als visie, dat door IT en AV kennis te combineren, zij de veranderende wereld voorziet van geavanceerde audiovisuele oplossingen.

Jouw taken en verantwoordelijkheden

Zelfstandigheid en afwisseling zijn sleutelwoorden in de functie van service monteur. Je bent o.a. verantwoordelijk voor het verhelpen van storingen en reparaties aan onze ledmasten. Daarnaast draag je zorg voor de nodige vervolgacties op storingen die niet direct door jou ter plaatse kunnen worden verholpen. Avond- en weekenddiensten kunnen onderdeel uitmaken van het functieprofiel. Daarom is een flexibele instelling een must.

Jouw profiel als service monteur

Word jij uitgedaagd door bovenstaande omschrijving? Dan maken we graag kennis met jou! Daarnaast voldoe je aan onderstaande functie-eisen:

  • Om deze functie goed en veilig te kunnen uitvoeren dien je te beschikken over een afgeronde MBO niveau 3/4 opleiding in een technische richting;
  • Je bent in het bezit van een VCA of bent bereid deze op korte termijn te halen;
  • Je hebt 2 tot 5 jaar relevante werkervaring als service monteur of een vergelijkbare functie bij voorkeur met de toepassing van LED in AV systemen;
  • Je hebt technisch- en praktisch inzicht en bent bewegingsvaardig bij de omgang met (hoogwaardige) AV apparatuur;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs BE;
  • Je vindt het leuk om zelfstandig te werken.

Solliciteren!

Spreekt dit alles je aan? Dan nodigen wij jou graag uit om te solliciteren naar de functie van ‘AV technicus/Service monteur’. De vacature sluit op maandag 11 december. 

Voor vragen over de vacature mag je contact opnemen met Martine Huitink HR adviseur A.I. Je kunt haar bereiken via: 06-29558753

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Techniek - Uitvoerend
Branch(es) Techniek
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden

Contactgegevens

Contactpersoon Ralf Arntzen
Solliciteer