Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: AV Technicus | Support & ICT

Plaatsingsdatum 27-09-2018 Functiecategorie Techniek - Uitvoerend
Standplaats Hengelo Niveau Professional
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd
Uren 40 Salaris -
AV Technicus | Support & ICT

Ben jij een ICT’er met een groot hart voor AV? Ben je oplossingsgericht én kan je zeer goed omgaan met klanten? Kom dan werken bij dé AV System Integrator van Nederland.

Als AV Technicus Support & ICT voer je zelfstandig reparaties en onderhoud uit aan onze AV-installaties. Je stelt de juiste diagnose bij niet functionerende apparatuur en zorgt voor herstel. Storingen die niet ter plaatse door jou kunnen worden opgelost meld je aan de servicecoördinator.

Jouw taken en verantwoordelijkheden
Als ervaren en enthousiaste AV Technicus Support & ICT ben jij op locatie in binnen- en buitenland verantwoordelijk voor het repareren en onderhouden van hoogwaardige AV-apparatuur. Afhankelijk van onze projecten werk je zelfstandig of in teamverband.


Jouw profiel
Wij bieden jou een uitdagende functie die een flinke portie verantwoordelijkheid en organisatievermogen vereist. Als jij wordt uitgedaagd door bovenstaande omschrijving dan maken we graag kennis met jou! Daarnaast voldoe je aan onderstaande eisen:
• Je hebt een MBO+ opleiding in een technische richting (elektrotechniek) of een door werkervaring verkregen vergelijkbaar werk- en denkniveau;
• Je hebt minimaal 2-3 jaar relevante werkervaring als AV/ICT technicus;
• Je hebt affiniteit met onze AV producten en ICT;
• Je werkt gestructureerd en hebt oog voor details;
• Je hebt een dienstverlenende instelling als je werkt aan een klantgerichte oplossing;
• Je hebt geen 9-5 mentaliteit;
• Je bent bereid om consignatiediensten te draaien;
• Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed (Duits is een pré).


Wie zijn wij?
Hecla staat voor kwaliteit. Werken bij Hecla Professional Audio en Video Systems betekent werken in een team van gemotiveerde collega’s. De informele sfeer geeft je de gelegenheid om initiatieven te tonen en verantwoordelijkheid te nemen. Hecla Professional biedt de verkoop, installatie en service van betrouwbare, hoogwaardige audiovisuele oplossingen aan op zowel de publieke als zakelijke markt. Hecla heeft daarbij als visie (door IT en AV kennis te combineren) de veranderende wereld te voorzien van geavanceerde audiovisuele oplossingen.

Wat bieden wij?
Je gaat werken aan uitdagende en innovatieve projecten, waarbij je de tijd en ruimte krijgt voor een optimaal eindresultaat. Individueel of in teamverband zorg je ervoor dat de klant altijd tevreden terugkijkt op zowel het eindresultaat, als de samenwerking. Hecla Professional biedt mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en te specialiseren door het volgen van interne opleidingen en trainingen.


Interesse?
Is deze functie iets voor jou? Reageer dan snel en stuur ons jouw sollicitatie. Je sollicitatie kan je richten aan Ralf Arntzen (HR Adviseur). De sluitingsdatum van deze vacature is 22 oktober 2018.

 

LET OP: Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Techniek - Uitvoerend
Branch(es) Techniek
Provincie(s) Overijssel
Trefwoorden AV ICT Technicus Monteur

Contactgegevens

Contactpersoon Ralf Arntzen

Vestigingsplaats

Solliciteer