Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Inkoper

Plaatsingsdatum 11-01-2018 Functiecategorie Logistiek: Inkoop & Supply Chai...
Standplaats Hengelo Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd
Uren 32 - 40 Salaris -
Heb jij een groot commercieel- en onderhandelingsvermogen? En zie je het professionaliseren van onze inkoopafdeling als een mooie uitdaging en ben je klaar voor de volgende stap? Solliciteer dan op onze vacature!

Als inkoper bij Hecla Professional ben jij een belangrijke schakel binnen onze organisatie. Door een continue verbetering van het inkoopproces lever je een belangrijke bijdrage aan ons bedrijfsresultaat op zowel korte- als lange termijn. Door je proactieve houding weet je wat er zich op de markt afspeelt en vertaal je deze signalen naar concrete acties. Daarbij weet je de juiste afweging te maken tussen efficiency voordelen, contract- en relatiebeheer wat moet leiden tot het optimale inkoopresultaat voor onze organisatie.

Jouw taken en verantwoordelijkheden

Wij zijn op zoek naar een proactieve inkoper. Je voert een breed scala aan operationele/tactische inkoopactiviteiten uit die leiden tot een tijdige beschikbaarheid van producten, materialen en diensten binnen het gevraagde kader van prijs, hoeveelheid, kwaliteit en tijd. Je bent o.a. verantwoordelijk voor het contractmanagement met verschillende partijen. Hierbij kun je denken aan onze business leveranciers maar ook aan derde partijen waarmee wij onderhoudscontracten aan gaan zoals wagenparkbeheer (lease), schoonmaak en onderhoud van ons pand. Je bent de spil in complexe inkooptrajecten en communiceert daarbij op hoog niveau.

De belangrijkste werkzaamheden samengevat:

  • Je onderhandelt met leveranciers over prijs en condities van bestaande en nieuwe contracten;
  • Verantwoordelijk voor het opzetten en beheren van documentatie, prijslijsten en condities en acteert bij afwijkingen hierop;
  • Controle van orderbevestigingen, inkoopfacturen en besteladviezen omzetten in concrete inkooporders naar onze leveranciers.

Jouw profiel als inkoper

Als jij wordt uitgedaagd door bovenstaande omschrijving dan maken we graag kennis met jou! Daarnaast voldoe je aan onderstaande functie-eisen:

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding of een door werkervaring verkregen vergelijkbaar werk- en denkniveau;
  • Je hebt minimaal 4 jaar relevante werkervaring als inkoper bij voorkeur in de AV-branche;
  • Je hebt aantoonbare ervaring met inkoop- en contractmanagement;
  • Een afgeronde NEVI I opleiding is een pré.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift (Duits is een pré)

Wie zijn wij?
Werken bij Hecla Professional Audio en video Systems betekent werken in een team van gemotiveerde collega’s. De informele sfeer geeft je de gelegenheid om initiatieven te tonen en verantwoordelijkheid te nemen. Hecla Professional biedt de verkoop, installatie en service van betrouwbare, hoogwaardige audiovisuele oplossingen op zowel de publieke als zakelijke markt. Hecla heeft daarbij als visie, dat door IT en AV kennis te combineren, zij de veranderende wereld voorziet van geavanceerde audiovisuele oplossingen.

Solliciteren!

Spreekt dit alles je aan? Dan nodigen wij jou graag uit om te solliciteren naar de functie van ‘inkoper’. De vacature sluit op donderdag 1 februari. 

Voor vragen over de vacature mag je contact opnemen met Martine Huitink HR adviseur A.I. Je kunt haar bereiken via: 06-29558753

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Logistiek: Inkoop & Supply Chain
Branch(es) Techniek
Provincie(s) Overijssel
Trefwoorden

Contactgegevens

Contactpersoon Martine Huitink
Solliciteer