Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Monteur elektrotechniek

Plaatsingsdatum 26-09-2018 Functiecategorie Techniek - Uitvoerend
Standplaats Hengelo Niveau -
Opleidingsniveau MBO Dienstverband -
Uren 32 - 40 Salaris -
Monteur elektrotechniek

Heb jij kennis van techniek, gevoel voor klanten én wil je de overstap maken naar de AV-branche? Reageer dan op onze vacature en kom het team van Hecla Professional versterken!

Ben jij als elektrotechnicus toe aan een nieuwe uitdaging én heb je altijd al in de wereld van AV willen werken? Solliciteer dan naar de functie ‘AV Technicus Realisatie & Support’. In deze functie heb je een belangrijke rol in ons technisch bedrijf en draag je bij aan de realisatie van hoogwaardige AV-oplossingen in binnen- en buitenland. Door middel van ideeën en vernieuwende techniek te combineren creëer je individuele klantoplossingen. Daarbij werk je met innovatieve A-merken.


Jouw taken en verantwoordelijkheden
Als AV Technicus Realisatie & Support zal jij op locaties in binnen- en buitenland medeverantwoordelijk zijn voor het installeren, bedienen en demonteren van hoogwaardige AV-apparatuur. Afhankelijk van onze projecten werk je zelfstandig of in teamverband. Daarbij ben je breed inzetbaar op het gebied van licht-, geluid- en video-installaties.


Jouw profiel
Wij bieden jou een uitdagende baan in een snel veranderende, digitale, audiovisuele wereld. Als jij wordt uitgedaagd door bovenstaande omschrijving dan maken wij graag kennis met jou!

Daarnaast voldoe je aan onderstaande eisen:
• Je hebt een MBO-opleiding in een technische richting of een door werkervaring verkregen vergelijkbaar werk- en denkniveau;
• Je hebt minimaal 2-3 jaar relevante werkervaring;
• Je hebt affiniteit met onze AV producten;
• Je werkt gestructureerd en hebt oog voor details;
• Je hebt een dienstverlenende instelling als je werkt aan een klantgerichte oplossing;
• Je hebt geen 9-5 mentaliteit;
• Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal (Engels is een pré).


Wie zijn wij?
Hecla staat voor kwaliteit. Werken bij Hecla Professional Audio en Video Systems betekent werken in een team van gemotiveerde collega’s. De informele sfeer geeft je de gelegenheid om initiatieven te tonen en verantwoordelijkheid te nemen. Hecla Professional biedt de verkoop, installatie en service van betrouwbare, hoogwaardige audiovisuele oplossingen aan op zowel de publieke als zakelijke markt. Hecla heeft daarbij als visie (door IT en AV kennis te combineren) de veranderende wereld te voorzien van geavanceerde audiovisuele oplossingen.


Wat bieden wij?
Je gaat werken aan uitdagende en innovatieve projecten, waarbij je de tijd en ruimte krijgt voor een optimaal eindresultaat. Individueel of in teamverband zorg je ervoor dat de klant altijd tevreden terugkijkt op zowel het eindresultaat, als de samenwerking. Hecla Professional biedt mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en te specialiseren door het volgen van interne opleidingen en trainingen.


Interesse?
Is deze functie iets voor jou? Reageer dan snel en stuur ons jouw sollicitatie. Voor vragen kan je contact opnemen met Ralf Arntzen (HR Adviseur) op 074-2480800.

De sluitingsdatum van deze vacature is 12 oktober 2018.

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Techniek - Uitvoerend
Branch(es) Techniek
Provincie(s) Overijssel
Trefwoorden Monteur elektrotechniek AV Audio Video

Contactgegevens

Contactpersoon Ralf Arntzen

Vestigingsplaats

Solliciteer