Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Stagiaire Marketing & Communicatie

Plaatsingsdatum 27-11-2017 Functiecategorie Communicatie / PR
Standplaats Hengelo Niveau Stagiair/ Student
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Stage
Uren 0 - 40 Salaris -
Vanaf 2018 zijn wij op zoek naar een creatieve stagiair(e) met een professionele houding en een overtuigende, kritische en leergierige blik.


Wat ga je doen?

We bieden een zeer uitdagende en afwisselende meeloopstage op onze afdeling Marketing & Communicatie. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en ondersteunt onze marketing en communicatie medewerker op het moment dat dat nodig is. Samen met je collega’s bedenk je social media campagnes, verstuur je nieuwsbrieven en help je met het organiseren en coördineren van verschillende events, marketingacties & presentaties. Ook zal je tijd besteden aan het creëren en ontwikkelen van nieuwe (sales)content, waarbij er veel ruimte is voor eigen initiatief. Deze mix van activiteiten maakt dat deze stage je een unieke kans geeft om ervaring op te doen en jezelf professioneel te ontwikkelen binnen een professionele en resultaatgerichte omgeving. Kortom, een afwisselende stage waar je ongetwijfeld veel gaat leren!


Jouw profiel

Je volgt een HBO opleiding in de richting van marketing en communicatie. Je bent ondernemend en creatief, toont initiatief en durft jezelf te onderscheiden. Je streeft naar maximale resultaten en bent op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van marketing en communicatie. Je bent tenslotte woonachtig op een acceptabele reisafstand van Hengelo.


Wie zijn wij?

Werken bij Hecla Professional Audio en video Systems betekent werken in een team van gemotiveerde collega’s. De informele sfeer geeft je de gelegenheid om initiatieven te tonen en verantwoordelijkheid te nemen. Hecla Professional biedt de verkoop, installatie en service van betrouwbare, hoogwaardige audiovisuele oplossingen op zowel de publieke als zakelijke markt. Hecla heeft daarbij als visie, dat door IT en AV kennis te combineren, zij de veranderende wereld voorziet van geavanceerde audiovisuele oplossingen.

Solliciteren!
Ben je geïnteresseerd geraakt in bovenstaande vacature maar heb je nog vragen voor je gaat solliciteren? Neem dan contact op met Martine Huitink HR adviseur A.I via 06-29558753 of martine.huitink@hecla.nl. Uiteraard ben ik ook bereikbaar via Linkedin! 

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Communicatie / PR
Branch(es) Techniek
Provincie(s) Nederland
Trefwoorden

Contactgegevens

Contactpersoon Martine Huitink
Solliciteer