Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Studentenbaan AV/ICT Technicus Service & Support

Plaatsingsdatum 06-09-2018 Functiecategorie Techniek - Uitvoerend
Standplaats Hengelo Niveau Student/Trainee
Opleidingsniveau MBO Dienstverband -
Uren 0 Salaris -

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan? Reageer dan op onze vacature en kom het team van Hecla Professional versterken!

Ben jij AV/ICT technicus in spé en ben jij graag ‘in control’? Dan is deze bijbaan echt iets voor jou! Jij gaat namelijk een belangrijke en verantwoordelijke rol in ons technisch bedrijf vervullen. Als student technicus ga jij op locatie onze klanten ondersteunen bij het gebruik van het AV-systeem. Jij houdt toezicht en zorgt dat alles vlekkeloos verloopt. Jij bent eerste aanspreekpunt bij technische ongeregeldheden. Deze functie vraagt dus een hoge mate van zelfstandigheid. Durf jij het aan?

Jouw profiel
Wij bieden jou een uitdagende functie die een flinke portie verantwoordelijkheid en organisatievermogen vereist. Als jij wordt uitgedaagd door bovenstaande omschrijving, dan maken we graag kennis met jou!

Daarnaast voldoe je aan onderstaande eisen:
• Je hebt bij voorkeur ervaring met audiovisuele middelen en ICT;
• Je hebt technisch inzicht en een analytisch vermogen;
• Je hebt affiniteit met onze AV-producten en ICT;
• Je werkt gestructureerd en hebt oog voor details;
• Je hebt een dienstverlenende instelling;
• Je hebt geen 9-5 mentaliteit;
• Goede beheersing van de Nederlandse taal, Engels is een pré.


Wie zijn wij?
Hecla staat voor kwaliteit. Werken bij Hecla Professional Audio en Video Systems betekent werken in een team van gemotiveerde collega’s. De informele sfeer geeft je de gelegenheid om initiatieven te tonen en verantwoordelijkheid te nemen. Hecla Professional biedt de verkoop, installatie en service van betrouwbare, hoogwaardige audiovisuele oplossingen op zowel de publieke als zakelijke markt. Hecla heeft daarbij als visie, dat door IT en AV kennis te combineren, zij de veranderende wereld voorziet van geavanceerde audiovisuele oplossingen.


Wat bieden wij?
Jij gaat werken in een uitdagende en innovatieve omgeving. Daarbij werk je met innovatieve A-merken. Je krijgt de tijd en ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Hecla Professional biedt mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en te specialiseren door het volgen van interne opleidingen en trainingen. Bij ons leer je ideeën en vernieuwende techniek(en) te combineren om individuele klantoplossingen te creëren.


Interesse?
Is deze functie iets voor jou? Reageer dan snel en stuur ons jouw sollicitatie. Voor vragen kan je contact opnemen met Ralf Arntzen (HR Adviseur) op 074-2480800.

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een parttime functie.

Functiecategorie(ën) Techniek - Uitvoerend
Branch(es) Techniek
Provincie(s) Overijssel
Trefwoorden Studentenbaan, Studentwerk, AV ICT Techniek

Contactgegevens

Contactpersoon Ralf Arntzen

Vestigingsplaats

Solliciteer