Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Technische Helpdesk Medewerker | Service & Support

Plaatsingsdatum 26-06-2018 Functiecategorie Techniek - Uitvoerend
Standplaats Hengelo Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 32 - 40 Salaris -
Heb jij kennis van techniek, gevoel voor klanten en het talent om je op afstand in te leven in apparaten en storingen? Reageer dan op onze vacature en kom het team van Hecla Professionals versterken!

Als Medewerker Helpdesk Support en Onderhoud heb jij een belangrijke rol in ons technisch bedrijf en draag je bij aan het onderhoud en reparatie van hoogwaardige AV-oplossingen. Door jouw technische kennis en aanpakkersmentaliteit ben je in staat technische storingen adequaat op te lossen. Samen met jouw technische collega’s speel je een cruciale rol in het onderhouden en uitleveren van onze oplossingen en daarmee de klanttevredenheid en verdere groei van onze organisatie!

Jouw taken en verantwoordelijkheden
Als ervaren en enthousiaste AV technicus Support en Onderhoud ben je het eerste aanspreekpunt voor storingsmeldingen. Vanuit onze vestiging in Hengelo help je klanten en servicemonteurs met storingen, onderhoud en reparatie aan hoogwaardige AV-oplossingen. Je analyseert de storingen en denkt mee in het proces van de oorzaak, de oplossing en het voorkomen van herhaling. In de toekomst zullen wij je in staat stellen via virtual reality mee te kijken bij de klant. Verder draag je zorg voor de nodige vervolgacties voor storingen die niet door jou telefonisch kunnen worden verholpen.
Je durft verantwoordelijkheid te nemen en bent in staat een juiste diagnose te stellen bij een telefonische storingsmelding. Omdat je in deze functie regelmatig wordt geconfronteerd met stressvolle situaties is het belangrijk dat je de rust weet te bewaren, vertrouwt op jouw professie en de klant weet gerust te stellen.

Jouw profiel als AV technicus Support en Onderhoud
Wij bieden jou een uitdagende functie die een flinke portie verantwoordelijkheid en organisatievermogen vereist. Als jij wordt uitgedaagd door bovenstaande omschrijving dan maken we graag kennis met jou! Daarnaast voldoe je aan onderstaande eisen:
• Je hebt een HBO-opleiding in een technische richting of een door werkervaring verkregen vergelijkbaar HBO werk- en denkniveau;
• Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring als AV technicus;
• Je hebt affiniteit met onze AV producten en logistieke processen;
• Je vindt het een uitdaging om klachten en storingen op te lossen;
• In het contact met klanten, leveranciers en servicemonteurs ben je doortastend en communicatief sterk;
• Je hebt een dienstverlenende instelling werkt aan een klantgerichte oplossing;
• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift.

Wie zijn wij?
Werken bij Hecla Professional Audio en video Systems betekent werken in een team van gemotiveerde collega’s. De informele sfeer geeft je de gelegenheid om initiatieven te tonen en verantwoordelijkheid te nemen. Hecla Professional biedt de verkoop, installatie en service van betrouwbare, hoogwaardige audiovisuele oplossingen op zowel de publieke als zakelijke markt. Hecla heeft daarbij als visie, dat door IT en AV kennis te combineren, zij de veranderende wereld voorziet van geavanceerde audiovisuele oplossingen.

Solliciteren!
Spreekt dit alles je aan? Dan nodigen wij jou graag uit om te solliciteren naar de functie van ‘Helpdesk Medewerker Service & Onderhoud’.

De vacature sluit op 13 juli 2018.

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Techniek - Uitvoerend
Branch(es) Techniek
Provincie(s) Overijssel
Trefwoorden Technische Helpdesk Medewerker Virtual Reality

Contactgegevens

Contactpersoon Ralf Arntzen

Vestigingsplaats

Solliciteer